- نام علمی: Dipteryx odorata
- نامهای رایج: لوبیای تونکا، کومارو (Tonka ,Coumarou)
- خانواده: Fabaceae
- بطور وسیعی در آمازون و گینه است و الآن هم در ونزوئلا کشت میشود.
- میوه ی آن را جدا کرده، له میکنند، دانه ها را جدا میکنند، 24 ساعت در محلول الکلی قرار داده تا دانه های برفکی مانند (بلور کومارین) در پوست دانه نمایان شود.
- قسمت مورد استفاده: دانه
- عطر سازی
- فراوری توتون و تنباکو (بعنوان عطر)
-!- استفاده از آن، برای مواد غذایی منع شده است چون خاصیت خونریزی دهنده دارد.
- کومارین
+ بوی چمن میدهد.