- نام علمی: Dipteryx odorata

- نامهای رایج: لوبیای تونکا، کومارو (Tonka ,Coumarou)

- خانواده: Fabaceae



- بطور وسیعی در آمازون و گینه است و الآن هم در ونزوئلا کشت میشود.

- میوه ی آن را جدا کرده، له میکنند، دانه ها را جدا میکنند، 24 ساعت در محلول الکلی قرار داده تا دانه های برفکی مانند (بلور کومارین) در پوست دانه نمایان شود.

- قسمت مورد استفاده: دانه













کاربردها:

- عطر سازی

- فراوری توتون و تنباکو (بعنوان عطر)

-!- استفاده از آن، برای مواد غذایی منع شده است چون خاصیت خونریزی دهنده دارد.



ترکیب اصلی:

- کومارین


+ بوی چمن میدهد.